Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Zuschlag lett volna a tv2 tanúja a Czeglédy Csabáról készített manipulált riport ügyében

Vele akarták igazolni, hogy valós volt az interjú. Nem sikerült.

Zuschlag János másodszorra sem ment el a tv2 manipulált riportja miatt indított sajtóper tárgyalására - írja a hvg.hu Czeglédy Csaba sajtóügyekben eljáró ügyvédjére hivatkozva. Az Andy Vajna tulajdonában lévő csatorna vele akarta bizonyítani, hogy valós volt a Tények riportja, amelyben Zuschlagot egy elsötétítve látható statisztával helyettesítették.

Zuschlag János

egy hónapja írtuk A TV2 ügyvédje gyakorlatilag elismerte, hogy manipulált riportokat készítettek a Czeglédy-ügyről 2018. June 08. 19:01 , hogy egy, Czeglédy Csaba által indított sajtóperben a tv2 ügyvédje gyakorlatilag elismerte, hogy manipulált riporttal akarták bizonyítani állításaikat, melyek szerint:

 • cipősdobozban szállította az áfacsalásból ellopott pénzt Gyurcsány Ferencnek,
 • ő pénzelte a jobbikos Rig Lajos kampányát is a tapolcai időközi országgyűlési választáson,
 • és az MSZP embereként a párton belül kémkedett is a DK-nak.
 • A riportokban egy

  védett tanúra

  hivatkoztak, a felvételeken a férfi nem volt felismerhető, csak az elsötétített sziluettjét lehetett látni, a hangját is torzították. Még az sem derült ki, honnan tudhatja, amit állít, vagy milyen minőségben/hogyan jutott az információkhoz.

  A tárgyaláson a tv2 ügyvédje viszont azt mondta, nem állítják, hogy Zuschlag szerepel a felvételen, de azért kell tanúként meghallgatni, mert az

  ő nyilatkozatai

  alapján készült, amit a riportban ismertettek.

  Ezzel azonban elismerték, hogy egy statisztát vetett be, aki csupán elmondta a szöveget, amivel megbízták.

  A tárgyalás újabb fordulójára azonban hiába idézték be már kétszer is Zuschlag Jánost, egyik alkalommal sem jelent meg a bíróság előtt. Ha a A következőre idézésre sem jelenik meg, rendőrök vezethetik elő.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet

  Tovább az oldalra