Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Üdv: Lia, Luca, Áron, Dénes és a többiek

Itt vannak a szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Novák András és Németh Renáta fia: Dénes, Dr. Pukler András és Németh Aliz fia: Arnold, Varga Balázs és Nagy Helga leánya: Mirabella, Kondics Richárd és Kelemen Tünde fia: Áron, Lázár Attila és Gyöngyösi Kata fia: Deján Attila, Kovács András és Horváth Mónika fia: Olivér, Siklér József és Simon Éva fia: Vince, Kónya Ferenc és Szabó Lilla leánya: Hanga, Szabados Tamás és Waltrich Gabriella leánya: Jázmin Anna, Gyökeres Gábor és Nagy Ramóna fia: Sámuel, Suhó Imre és Sági Szandra fia: Vajk József, Feher Zoltan Flavius és Erdész Nóra fia: Bálint Zoltán, Gécsek Attila és Nagy Krisztina fia: Attila, Zsigovits Krisztián Gábor és Varga Virág leánya: Izabella Nia, Horváth István és Siklér Zsuzsanna leánya: Luca, Görömbölyi Róbert és Dóczi Alexandra Ágnes fia: Máté, Harangozó András Lajos és Czimber Barbara Ramóna fia: Barnabás, Draskovits Balázs és Magyar Kitti fia: Maximilián, Máté Péter és Karáth Klaudia Erzsébet fia: Olivér, Takács Péter és Horváth Szilvia leánya: Nia, Kulcsár Zoltán és Varga Ágnes leánya: Emma, Horváth Tamás és Horváth Krisztina leánya: Roxána Anna, Bajkai László és Varga Helga Gabriella leánya: Boglárka, Irmes Kristóf Ferenc és Firisz Katalin Mária fia: Krisztián, Tar Sándor és Táncsics Gréta Viktória leánya: Hanga, Szabó Zoltán és Balázs Klaudia leánya: Rozina, Tóth Róbert és Nagy Eszter fia: Mirkó, Farkas Milán és Gaál Linda fia: Balázs, Domiter Gábor és Létay Katalin leánya: Lia.

HÁZASSÁG:

Sényi Zsolt és Dénes Veronika, Tarján Imre és Sümeghy Szilvia, Kiss Dániel és Vincze Laura Annamária, Makrai Csaba László és Nyári Henrietta, Horváth Krisztián és Kiss Viktória, Kelemen Zsolt és Kálmán Piroska.

HALÁLESET:

Gergely Miklós, Koczán László, Hetyési Károly, Dumovits János, Nardai Imréné Popp Krisztina, Subsics Vince, Lechner Róbert, Németh Zoltán Gyuláné Nagy Julianna Erika, Virág Attila, Horváth Zoltán, Dobai Ernő Kálmán, Csonka Györgyné Márk Margit, Lökkös József, Serman József Ernőné Uti Ilona Mária, Tarczi Zoltánné Berta Erzsébet Anna, Horváth Ferencné Takács Etelka, Stipkovics Imre, Batyi Lászlóné Lengyel Judit Anna, Kiss István Lajos, Goda Lászlóné Gróf Mária, Udvardi Zsuzsánna, Kékesi Lajosné Németh Ilona Mária.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!