Úgy tűnik, Robert Fico pártja nyeri a szlovákiai választást

Minden más bizonytalan.

Több mint 80 százalékos feldolgozottságnál a Smer közel 24 százalékon, második helyen az exit pollok alapján győztesnek gondolt Progresszív Szlovákia, harmadik a Hlas. A magyar Szövetség jelen állás szerint nem jutott be a parlamentbe - írja a hvg.hu.

Valószínűleg a populista-nacionalista Robert Fico pártja, a Smer nyeri az előrehozott szlovák parlamenti választásokat. 87.9 százalékos feldolgozottságnál közel 24 százalékkal vezetnek, minden más bizonytalan. A Progresszív Szlovákia 15.6 százalékkal a második, a szociáldemokrata Hlas 15.4 százalékkal a harmadik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek