Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Új, családi házas lakópark épül Szombathelyen – talán az áfaemelés előtti utolsó lehetőség

Már több mint a fele elkelt a hőszivattyús, okostéglás Queen Házaknak.

Rohamosan közeledik december 31., amikor is búcsút inthetünk az 5 százalékos lakásáfának. Aki gyorsan dönt és cselekszik, az most több millió forintot takaríthat meg.

Persze a szombathelyi Queen Házak kínálta lakhatási és befektetési lehetőség nemcsak az áfaváltozás miatt méltó kiemelt figyelemre.

Queen Házak, Szombathely (DH)
DH

A lefontosabbak közé tartozik, hogy családi házas lakóparkról van szó, ami Szombathelyen mostanában kuriózumnak számít.

A házak igen magas, 21. századi műszaki tartalommal rendelkeznek, amelynek éppúgy része a levegő/víz hőszivattyú (ennek köszönhetően a fűtési költség havi 2-3 ezer forintra szorítható le, és nyáron hűteni is lehet vele), mint az okostégla, a térkövezett út és az erősített statika.

Queen Házak, Szombathely (DH)
DH

A házakhoz természetesen igénybe vehető a CSOK, és minimális felárral (50 ezer forint) a napelemelőkészítés is megoldható.

Komoly kedvezményt jelent az illetékmentesség, azaz nem kell azt a bizonyos 4 százalékot befizetni.

Akit érdekel a lehetőség, annak nem árt sietnie.

Összesen 12 lakóingatlan épül Szombathely Dél-nyugati városrészén, melyeknek már több mint a fele elkelt.

Queen Házak, Szombathely (DH)
DH

A szabad ingatlanok mind ikerházak, amik egy komoly hangszigetelő fallal lesznek elválasztva, hogy minimális hang se menjen át egyik lakásból a másikba. (Az ingatlanokat a Duna House honlapján tudja megtekinteni itt és itt .)

Mi szól az új ingatlanok mellett?

Egy használt ingatlannál szinte biztos, hogy valamit fel kell újítania a vevőnek, ami adódhat műszaki problémából vagy éppen praktikusságból. Mindig lesznek olyan falak, amiket kicsit másképpen képzelnénk el, fürdőszobai csempe, amit levernénk, szaniterek, konyhabútor, ami nem tartozik bele az ízlésvilágunkba.

Queen Házak, Szombathely (DH)
DH

Egy komolyabb átalakítás rengeteg plusz és váratlan költséget eredményezhet, és ha mindez még átugorható akadálynak tűnik, akkor meg kell küzdenünk a szakemberhiánnyal is.

Összefoglalva: Tökéletes otthont roppant nehéz találni. Az újépítésű Queen Házak pont ezen problémák kiküszöbölésére nyújt megoldást!

Itt minden a vevők igényei szerint épül, akiknek nem kell kompromisszumot kötniük, otthonuk pont olyan lesz, mint amit megálmodtak. Egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy a külső stílus és formák ne változzanak.

Queen Házak, Szombathely (DH)
DH

Mivel minden előkészített, nagyon rövid időn belül megkezdhető a konkrét építkezés, és a birtokbavételhez sem kell több, mint néhány hónap, ami semmivel nem lassabb, mintha egy használt lakásba akarnánk költözni.

Csukódnak az áfakapuk

Ahogy fentebb írtuk, 2019. december 31-én – néhány kivételtől eltekintve – bezárulnak az áfakapuk, a mostani kedvezményes, 5 százalékos lakásáfa visszaáll a 27 százalékos szintre.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az idei befizetéseket 5, míg a jövő évi befizetéseket már 27 százalékos áfa terheli.

De könnyen lehet, hogy a Duna House-partnere, a West K&K Ingatlan Kft. akkor is segíteni tud (ügyvédi letét, áthidaló kölcsönök stb.) megcsípni az 5 százalékos áfát, ha Önnek most nem áll rendelkezésre a teljes összeg.

Ha érdekli a lehetőség, mindenképpen lépjen kapcsolatba a céggel:


Duna House
Konetsny Barnabás
Franchise Partner
+36-(30) 6614866
konetsny_PONT_barnabas_KUKAC_dh_PONT_hu
West K&K Ingatlan Kft.
9700 Szombathely, Kiskar u. 1. fsz. 2.
+36-(94)-780-800
www.dh.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra