Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új csatornát indít Andy Vajna, de nem Magyarországon fog fizetni utána

Romániában jegyezteti be a Moziverzumot, miközben a TV2-t állami hitelből vásárolta meg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét bővül az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 Média Csoport - írta meg a dtwnews.hu. Hamarosan indul a Moziverzum elnevezésű csatorna, ami várhatóan 24 órában sugároz majd száz százalékban vásárolt tartalmat.

A dtvnews.hu információi szerint a román médiahatóság, a CNA most kedden már meg is adta az engedélyt a csatornának. A sugárzási engedély Magyarország, Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szerbia és Horvátország területére szól, műholdas terjesztési móddal.

Vágvölgyi Bálint

Nem ez az első eset, hogy Vajna külföldön jegyezteti be egy tévécsatornáját. Így nem kell a magyarországi médiaszabályozást figyelembe vennie, és a csatorna működésével összefüggő díjakat nem Magyarországnak kel befizetnie. Mindez azért visszás, mert a TV2 működése magyar bankhitelekből van megoldva, de már a felvásárlás is állami hitelből történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra