Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kössön most új internet vagy tévé előfizetést a Greencomnál és páros színház- vagy fürdőbelépőt kap ajándékba

De a régi ügyfeleknek sem kell elszomorodniuk: ha a meglévő internetcsomagjuk helyett nagyobbra váltanak, páros mozijegyre tehetnek szert.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minőségi időt adunk ajándékba! – hirdeti idei karácsonyi kampányát a Greencom. Év végi rohanás a munkahelyen, céges bulik, vacsorák, vizsgák az egyetemen… mind ilyenkor rágják az ember idejének és idegének fatörzsét. Közben otthon nagytakarítás: szépíteni a családi fészket, meg persze az autót, hiszen azzal megyünk majd a rokonokhoz. Aztán ajándék beszerzése a nagymamának, nagypapának, de ez épp elfogyott, a másik meg nem is volt. „Mit vegyek az öcsémnek, mit szeretne anyu, apu, na és a gyerekek?” Rendelünk a neten valamit, és reménykedünk, hogy megérkezik a nagy napig. Az élet olyan sűrűvé válik körülöttünk, mint a keserű méz, de az édes csábítás helyett a keserű élmény marad. A bejgli megégett, apa ajándéka meg sem érkezett, öcsinek meg nem tetszik, amit nagy műgonddal kiválasztottunk.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Nem marad erőnk megélni az ünnep békéjét, és elveszünk a magunk kreálta feladatok sűrűjében.

Tenor

A szombathelyi kommunikációs cégnek viszont van egy megoldása erre a problémára: legyen az ünnep a Tiétek! Ne rohangáljatok ajándékok után! Pihenjetek! Legyen az az ajándéka mindenkinek, hogy együtt vagytok! :)

Ugyanis, ha új internet és/vagy tévé előfizetésre szerződtök a Greencomnál, most páros jegyet kaptok ajándékba a Weöres Sándor Színházba, vagy belépőt a Sárvárfürdőbe, hogy minőségi időt tölthessetek szeretteitekkel.

Greencom

De a régi ügyfeleknek sincs okuk szomorkodni. Aki ugyanis a meglévő internetcsomagja helyett most nagyobbat rendel, páros mozijegyet kap ajándékba az ország bármely Cinema City mozijába, a Greencom jóvoltából.

Mégiscsak a szeretet ünnepéről van szó – ajándékozd meg a szeretteidet a közösen, tartalmasan töltött idő élményével!

Hulu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés