Új kormánymegbízottja van Vas megyének

Harangozó Bertalant Vámos Zoltán váltotta.

Vámos Zoltán a Sárvári Sportfólió és Kulturális Kft. ügyvezető igazgatói székéből érkezett.

A június 11. szombati Magyar Közlönyben a miniszterelnök 49/2022. (VI. 11.) ME határozata kormánymegbízottak kinevezéséről rovatban találjuk, hogy a Vas Megyei Kormányhivatal élére Vámos Zoltánt nevezik ki, a kinevezés vasárnaptól, június 12. érvényes.

Vámos Zoltánról érdemi információt a Ferencvárosi Torna Club honlapján találtunk, ahol kommunikációs igazgató volt, és itt derült ki az is, hogy az ELTE jogi karán végzett 2009-ben.

Vámos Zoltán (balról) csarnokot avat
Facebook

Kis kitérő után érkezett a sárvári önkormányzati cég élére, ahol most csütörtökön mondott fel. Csak találgatások folytak ennek okáról, ami ma kiderült a Vas Megyei Kormányhivatal vezetője lett. Elődje, Harangozó Bertalan információink szerint nyugdíjba vonult.

Sárvár város Facebook oldala a következőket írja az új kormánymegbízottról:

"Vámos Zoltán Sárváron született és a Tinódi gimnázium után az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett politológus diplomát. Vámos Zoltán többek közt volt Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatának kabinetvezetője, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Fejlesztéspolitikai Koordinációért Felelős Államtitkárságának politikai tanácsadója, a Ferencvárosi Torna Club kommunikációs- és marketing igazgatója, a Sárvári Sportfólió Kft., ügyvezető igazgatója és a Miniszterelnökség Modern Települések Fejlesztéséért Felelős Államtitkárság szakmai koordinációs munkatársa."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet