Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új közlekedési táblák jelennek meg a magyar utakon

A céljuk, hogy ne haljon meg évi 80-90 ember az utakon amiatt, hogy nincs meg a megfelelő oldaltávolság előzés közben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új, személygépkocsit és kerékpárt ábrázoló, sárga közlekedésbiztonsági tábla hívja fel mostantól a figyelmet arra, hogy az autósoknak másfél méteres távolságot kell tartaniuk előzés közben a kerékpárosoktól.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Magyar Közút, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, az ORFK és a Tour de Hongrie szervezőbizottsága csütörtökön közös kampányba kezdett a kerékpárosok védelme érdekében. A kampány célja a járművezetők figyelmének felhívása a biztonságos előzési oldaltávolságra.

A Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője, Pécsi Norbert Sándor az InfoRádióban elmondta, az első táblát Dobogókőnél helyezték el. A helyszín pedig nem véletlen: "Nagyon népszerű turistaútvonal, sok kerékpárossal, illetve innen nem messze lesz a Tour de Hongrie egyik utolsó etapja. Innentől aztán országos körútra indul a kampány." A rendőrségi statisztikák szerint évente 80-90 halálos kerékpáros baleset történik. -írja az infostart.hu .

Új közlekedési tábla
infostart.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés