Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Új orvosigazgatója van a Markusovszky-kórháznak

Dr. Stánitz Éva váltotta március 1-jével dr. Káldy Zoltánt.

A hét elején jutott el lapunkhoz a hír, hogy változás történt a Markusovszky-kórház vezetésében. Március 1-jével dr. Stánitz Éva, egykori megyei tisztifőorvos lett a kórház új orvosigazgatója.

Dr. Stánitz Éva a 2013-as Semmelweis-díjátadón.
VB

Úgy tudjuk, a korábbi orvosigazgató, dr. Káldy Zoltán orvosigazgató-helyettes lett, emellett pedig osztályvezetői feladatokat is ellát.

A váltással kapcsolatos kérdéseinket még a hét elején elküldtük a kórháznak, választ viszont azóta sem kaptunk. Folyamatosan figyeltük a hivatalos oldalt is, viszont ott sem történt napokig semmi változás. Csütörtökre aztán végül odakerült dr. Stánitz Éva neve is a kórházvezetésbe, dr. Káldy Zoltáné viszont eltűnt.

Dr. Stánitz Éva 2013-ban „Szombathely Egészségügyéért-díj”-at kapott Átadták a Semmelweis-díjakat tegnap Szombathelyen 2013. June 28. 10:47 a szombathelyi városvezetéstől.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra