Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Új szolgáltatás: házhoz megy az összegyűjtött lombhulladékért a SZOVA

Társasházi és családi házas övezetekből is elszállítják 5 munkanapon belül.

Új szolgáltatást vezet be a SZOVA Nonprofit Zrt. a lakosság számára az őszi levélhullás okozta probléma megoldására. Megrendelés esetén a cég házhoz menő rendszerben 5 munkanapon belül elszállítja az összegyűjtött lombhulladékot a társasházi és családi házas övezetekből is.

A lehullott faleveleket úgynevezett „big bag” zsákokba kell gyűjteni (max. 2 m3), ami lehet saját zsák, de bérlésre is lehetőséget biztosítanak.

Saját zsák használata esetén a megrendelés a +36 94 501 960-as telefonszámon, vagy a kontenerrendeles_KUKAC_szova_PONT_hu e-mail címen adható le. A szolgáltatás ára bruttó 10.000 forint/zsák, amit előre kiállított számla ellenében a helyszínen, készpénzben kell kifizetni, vagy előre utalással a SZOVA NZrt. 11747006-20171292 számú számlájára. Előre utalás esetén az elszállítás megrendelését megelőzően kérik a banki igazolás megküldését a kontenerrendeles_KUKAC_szova_PONT_hu címre.

Pixabay.hu

A saját zsákon fel kell tüntetni a tulajdonos nevét és címét, a szállítás után 3 munkanapon belül pedig el kell vinni a kiürített zsákot a Hulladékudvarból, máskülönben megsemmisítésre kerül.

Bérelt zsák igénybevételekor a megrendelés, a zsák átvétele és az előre fizetés egyaránt a Körmendi úti Hulladékudvarban történik. A bérzsákos szállítás bruttó 12.700 forintba kerül zsákonként. A megrendeléseket a rendelkezésükre álló zsákkészlet erejéig tudják fogadni, ezért érdemes előzetesen telefonon érdeklődni a kapacitás iránt a +36 94 505 254-es telefonszámon.

A lombos zsákba kizárólag falevél, fű, lágyszárú növény helyezhető. Amennyiben az ürítés során kiderül, hogy a gyűjtő egyéb hulladékot is tartalmaz, akkor a zsák visszaszállításra kerül a megrendelőhöz, a megrendelő költségén (bruttó 10.000 forint).

Társasházak esetén a megrendelést a közös képviselő intézi.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)