Új szolgáltatás: házhoz megy az összegyűjtött lombhulladékért a SZOVA

Társasházi és családi házas övezetekből is elszállítják 5 munkanapon belül.

Új szolgáltatást vezet be a SZOVA Nonprofit Zrt. a lakosság számára az őszi levélhullás okozta probléma megoldására. Megrendelés esetén a cég házhoz menő rendszerben 5 munkanapon belül elszállítja az összegyűjtött lombhulladékot a társasházi és családi házas övezetekből is.

A lehullott faleveleket úgynevezett „big bag” zsákokba kell gyűjteni (max. 2 m3), ami lehet saját zsák, de bérlésre is lehetőséget biztosítanak.

Saját zsák használata esetén a megrendelés a +36 94 501 960-as telefonszámon, vagy a kontenerrendeles_KUKAC_szova_PONT_hu e-mail címen adható le. A szolgáltatás ára bruttó 10.000 forint/zsák, amit előre kiállított számla ellenében a helyszínen, készpénzben kell kifizetni, vagy előre utalással a SZOVA NZrt. 11747006-20171292 számú számlájára. Előre utalás esetén az elszállítás megrendelését megelőzően kérik a banki igazolás megküldését a kontenerrendeles_KUKAC_szova_PONT_hu címre.

Pixabay.hu

A saját zsákon fel kell tüntetni a tulajdonos nevét és címét, a szállítás után 3 munkanapon belül pedig el kell vinni a kiürített zsákot a Hulladékudvarból, máskülönben megsemmisítésre kerül.

Bérelt zsák igénybevételekor a megrendelés, a zsák átvétele és az előre fizetés egyaránt a Körmendi úti Hulladékudvarban történik. A bérzsákos szállítás bruttó 12.700 forintba kerül zsákonként. A megrendeléseket a rendelkezésükre álló zsákkészlet erejéig tudják fogadni, ezért érdemes előzetesen telefonon érdeklődni a kapacitás iránt a +36 94 505 254-es telefonszámon.

A lombos zsákba kizárólag falevél, fű, lágyszárú növény helyezhető. Amennyiben az ürítés során kiderül, hogy a gyűjtő egyéb hulladékot is tartalmaz, akkor a zsák visszaszállításra kerül a megrendelőhöz, a megrendelő költségén (bruttó 10.000 forint).

Társasházak esetén a megrendelést a közös képviselő intézi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

(X)