Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új társkereső oldal indult, kifejezetten romáknak

Az oldal alapítója szerint ez a szolgáltatás komoly hiányt pótol.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új magyar nyelvű társkereső oldal indult romaszerelem.hu néven, melyet az hívott életre, hogy kevés az olyan társkereső Magyarországon, ahol a kisebbség tagjai is egymásra találhatnak.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Az internetes ismerkedés mára teljesen természetes és elfogadott, és a specializált társkeresők száma is egyre több.

Már kifejezetten melegeknek, leszbikusoknak, a nagyobb korkülönbség kedvelőinek is van saját társkeresője, de akár elit társkeresőre is regisztrálhatunk, ahol kifejezetten a végzettség a mérvadó.

Ami eddig hiányzott a palettáról, az a romáknak szóló társkereső – írja az oldal alapítója, Györfi András.

pixabay

Egy friss kutatás szerint a romák fele ismerkedik az interneten, ám eddig nagy nehézséget okozott számukra, hogy nem lehetett etnikum alapján keresni – olvasható a romaszerelem.hu sajtóközleményében.

„Megérett a helyzet arra, hogy akárcsak a legtöbb nyugati országban, Magyarországon is külön társkereső oldalt kapjon a legnagyobb velünk élő kisebbség” – tette hozzá Györfi András.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés