Új utasperonokat kap a fertőszentmiklósi vasútállomás

Ráadásul akadálymenesítettek is.

Két új peron épül a fertőszentmiklósi vasútállomáson, az egyiket ideglenesen forgalomba helyezték, így az utasforgalom a felújítás további kivitelezési időszaka alatt is végig biztonságosan fenntartható.

A fertőszentmiklósi állomás kényelmesebb és biztoságosabb lesz.
GySEV

A munkaterületet a GYSEV által megbízott kivitelező 2022 tavaszán vette át, a tervek szerint a peronépítési munkálatokat idén szeptember 20-ig kell befejezni. Ekkor kezdődhet meg a műszaki átadás–átvételi eljárás, majd a használatbavételi engedély megszerzése.

Az építési munkákat előre eltervezett fázisokban végzik el a szakemberek annak érdekében, hogy az utasforgalom a kivitelezési időszak alatt végig biztonságosan fenntartható legyen. Augusztus elejére az egyik peron készültségi foka alapján képessé vált az utasforgalom lebonyolítására. Ezért az új peront ideiglenesen forgalomba helyezték, a kivitelező pedig megkezdhette a második peron építését.

A két új, kiszélesített és akadálymentesített, modern utasperont várhatóan szeptember végétől használhatják az utasok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek