Új főépítésze lesz Szombathelynek

A hírek szerint Kuslits Tibor, jelenlegi állami főépítész tölti be Kutnyánszky László helyét.

A váltás oka, hogy Kutnyánszky László, jelenlegi városi főépítész nyugdíjba vonul. Horváth Zoltán LMP-s képviselő írta blogjában , hogy helyére Kuslits Tibor az esélyes., akit ma (szerda) délután már meg is hallgatnak a városházán.

Kuslits Tibor
Kisalföld.hu

Kuslits Tibor 13 évig, 2011-ig volt Sopron városi főépítésze, majd a regionális örökségvédelmi hivatalt vezette. Tavaly állami főépítésznek nevezték ki, hozzá tartozik Győr-Moson-Sopron, Zala és Vas megye.

Kuslits Tibor jelenleg állami főépítész, akihez Győr-Moson-Sopron és Zala megyén kívül Vas is tartozik. 13 éven keresztül, 2011-ig volt Sopron város főépítésze, majd a regionális örökségvédelmi hivatalt vezette. Tavaly vált állami főépítésszé. 2013-ban a Győr-Moson-Sopron megye Szolgálatáért díjat kapott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet