Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új vizsgálatok támasztják alá, hogy tényleg igazi lehet a torinói lepel

Meglepő eredménnyel zárult egy modern kutatás, de azt még mindig nem tudják bizonyítani, hogy valóban Jézust takarták-e le a lepellel.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szakértők azt állítják, hogy olyan ember vérét találták meg a torinói leplen, akit halála előtt megkínoztak. Azt mondják, hogy a vászon, amibe a keresztények szerint Jézus testék csavarták halála után, olyan nanorészecskéket tartalmaz, amelyek egészséges emberek szervezetében nem találhatóak meg.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Az új felfedezés elég lehet ahhoz, hogy eloszlassák azt a mítoszt, miszerint a leplet valamikor a középkorban hamisították, a rajta látható arc, és test lenyomatát pedig csak ráfestették volna. Az egyik kutató, Elvio Carlino azt mondja, olyan férfi testét fedte a lepel, aki halála előtt sokat szenvedett.

Torinói Lepel
Christian Today

A padovai egyetem professzora, Giulio Fanti már arról számolt be, hogy a most felfedezett részecskéknek sajátos szerkezete, formája és eloszlása van. Ez a két részecske pedig az úgynevezett keratinin és ferritin, melyeket erőteljes trauma hatására kezd el termelni a szervezet.

Torinói lepel
Nyugat.hu

Elvio Carlino azt is megosztotta a tanulmányukban, ami a PlosOne nevű amerikai szaklapban jelent meg, hogy a tanulmány során az elektronmikroszkópos kutatások legújabb vívmányait használták fel, ezért nem talált rá eddig senki erre a két részecskére.

(via DailyMail )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés