Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Újabb 44 Leopard tankot vesz Magyarország

Ezt kiegészítik még egyéb harcjárművek, mint a Leguan nevű hídvető harcjármű és mások is.

A legjobb eszközökkel biztosítjuk a magyar emberek békéjét –hangsúlyozta a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalán csütörtökön közzétett bejegyzésében abból az alkalomból, hogy Münchenben járt a KMW (Krauss-Maffei Wegmann) gyárban, ahol a Leopard harcjárműveket gyártják.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf a közösségi oldalára feltöltött videóban elmondta: Magyarország 44-et rendelt „ebből a csúcstechnológiás eszközből", a Leopard 2A7-esből, amely a NATO-nak felajánlott, de Magyarország biztonságát garantáló „nehéz dandár része lesz".

Ezt kiegészítik még egyéb harcjárművek, mint a Leguan nevű hídvető harcjármű és mások is – tette hozzá.

A honvédelmi miniszter arról is beszélt, hogy közösen dolgoznak a gyár vezetésével azokon a kiegészítő szolgáltatásokon, szimuláción, karbantartáson, amelyek „ezt az egészen különlegesen modern, kiváló minőségű flottát" támogatják a jövőben.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf úgy fogalmazott: „a békéhez erő kell, folytatjuk a munkát."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek