Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Újabb baleset a 84-es úton: két autó ütközött

Félpályás forgalomkorlátozás van Rábasömjén közelében.

"A 84-es főúton haladt Sárvár felől Sopron irányába egy Alfa Romeo, amikor balról, Rábasömjén felől egy Dacia kanyarodott a főútra" - jelentette munkatársunk a helyszínről.

A főútvonalon haladó jármű belecsapódott a Dacia hátuljába, ami ettől a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és megpördülve, felborulva bokrok közé sodródott.

rs_2a
TM/Nyugat.hu

Az Alfa Romeo szintén megpördült és a töltés oldalán állt meg. A balesetben a vétlen jármű vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Információnk szerint az orrcsontja törött el. A mentők kórházba szállították.

rs_1a
TM/Nyugat.hu

A Daciában ketten utaztak, közülük senki nem sérült meg. A mentés és műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. Nagy torlódás alakult ki.

rs_6a
TM/Nyugat.hu

A 84-es főúton mindkét irányban több kilométeres torlódás alakult ki. A környéket ismerők közül többen úgy gondolták, hogy Rábasömjén felé talán ki tudják kerülni a dugót, de mivel a baleset a rábasömjéni kereszteződésben történt, ezért ők is "csapdába" kerültek.

A Dacia vezetője nem találta meg a mobiltelefonját és elképzelhetőnek tartották, hogy az ütközéskor kirepült a járműből. A férfi egy másik mobiltelefonról megcsörgette a sajátját és kiderült, hogy a mobil berepült a sűrű bokros részre. Ezt egy tűzoltó hozta ki a sofőrnek. Ez az eset is jól mutatja, hogy mennyire fontos megállni egy friss baleset mellett és megkérdezni azt, hogy van-e szükség segítségre. A Dacia vezetője ugyan nem sérült meg a balesetben, de segítséget sem tudott volna hívni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra