Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Újabb beteg esett ki a kórházi erkélyről (Frissítve)

Egy héten belül a második beteg esett ki a Markusovszky kórház belgyógyászati tömbjének erkélyéről. Mindkét férfi meghalt. Nyilatkozatokkal frissítve.

Újabb rendkívüli haláleset történt a szombathelyi Markusovszky kórházban, ezúttal a harmadik emeletről esett ki egy 52 éves beteg. A férfi a földre zuhanás miatt szerzett sérüléseibe belehalt. A rendőrség hamarosan tájékoztatást ad az ügyben és a kórháztól is várjuk a választ a kérdéseinkre.

Egy hét alatt ketten estek ki az erkélyen
Tánczos Mihály

Mint arról beszámoltunk, múlt csütörtökön egy szombathelyi férfi zuhant ki Kiugrott a kórház erkélyén és meghalt az újraélesztett beteg 2011. July 12. 15:59 ugyanennek az épületnek a negyedik emeletéről. Az 56 éves beteg szívproblémák miatt került a kórházba. A Markusovszky kórház a nyugat.hu megkeresésére adott tájékoztatást az ügyről, hat nappal később.

Frissítés

A rendőrség megerősítette a haláleset tényét, bővebb felvilágosítást azonban a család kérésére nem adtak.

A Markusovszky Kórház közleménye:

Megkeresésünkre dr. Káldy Zoltán, a Vas Megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt. stratégiai és minőségirányítási igazgatója válaszolt.

2011. 07.13-án este 18.30-kor az egyik belgyógyászati osztályon fekvő beteg lezuhant az épület III. emeleti erkélyéről. Sajnos az azonnali, szakszerű intenzív ellátás ellenére belehalt sérüléseibe. Szándékára semmilyen előjel nem mutatott.

A körülmények tisztázása miatt az ügyben rendőrségi és belső vizsgálat folyik.

Az ügy részleteiről a vizsgálatok lezárása után tudunk nyilatkozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Kiugrott a kórház erkélyén és meghalt az újraélesztett beteg

Kiugrott a negyedik emeletről és az életmentő beavatkozások ellenére napokkal később meghalt egy 56 éves férfi a szombathelyi Markusovszky kórházban. A férfit korábban sikeresen újraélesztették, szívműtét után lábadozott.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra