Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Újabb ellenplakátok Szombathelyen és az országban, megjelent a plakátrendőrség is

A csütörtök délutáni Rohonci úti plakát csak a kezdet, olvasóink az ország több pontjáról küldtek fotókat az ellenplakátokról.

Nem kellett sokat várni az előző plakátos anyagunk óta Meghekkelték a Nagy Nemzeti Plakátkampányt a Rohonci úton 2015. June 11. 20:28 , máris újabbakról tudunk beszámolni. A cipőgyárnál rögtön kétfélét is felragasztottak. Az egyik ismerős lehet tegnapról, van azonban egy teljesen új is, ezúttal a kivándorlást célozva meg, íme:

Ha Magyarországon élsz, legalább Te is tölts ki egy nemzeti konzultációs ívet, mielőtt kimész Ausztriába dolgozni...léccci

A jelek szerint a tegnapi csak a kezdet volt, akad még mondanivalója a készítőknek - ami azt illeti, remek feldolgozások terjednek az interneten, nemrég mi is mutattunk belőlük párat Rápörgött az internet a fideszes gyűlöletipar plakátjaira 2015. June 03. 09:48 . Na, de jöjjenek az esti képek!

Meghekkelt plakátok a cipőgyárnál
Kattintásra nyílik a többi
Bonyhádi Zoltán

Oladon is megjelentek a plakátok, van kormányplakát és van ellenplakát is.

Ellenplakátok Oladon
Bonyhádi Zoltán

Fruzsina keresztnevű olvasónk küldött egyet, ami Budaörs és Budakeszi között látható, ez egy Photoshopot mellőző, igazi retus:

Átfirkált plakát Budaörs és Budakeszi között
Olvasónk: Fruzsina

Ezt a plakátot Gábor küldte Kőbányáról:

Olvasó

De ma reggelre már megjelentek a plakátrendőrök is Szombathelyen. Ezt olvasónk fotózta ma (péntek) reggel hat órakor:

Olvasó

Ha Ön is látott ellenplakátot, és le tudja fotózni, ne fogja vissza magát. A képet a helyszín megjelölésével küldje el nekünk. Címünk: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet