Újabb emelés, péntektől a gázolaj piaci ára 800 forint fölé nő

Péntektől drágul a gázolaj - nem is kevéssel -, a benzin ára viszont marad a korábbi szinten.

Péntektől újra jelentősen emelkedik a gázolaj beszerzési ára: bruttó 30 forinttal kell többet fizetni literenként ezért az üzemanyag fajtáért. A benzin ára a héten már nem változik.

Az emelés érinteni fogja a prémium gázolaj árát illetve a piaci gázolaj árát is, a 480 forintos hatósági ár magyar lakosság számára továbbra is érvényben van - olvasható a holtankoljak.hu szakportálon.

A 95-ös benzin átlagára 770 Ft körül alakul literenként, a gázolaj átlagára pedig jelenleg 780 forint, ami a pénteki emelést követően átlépheti a 800 forintot!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek