Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Újabb kis vasúti színes: órákig nem lehetett jegyet venni a vasútállomások automatáinál

Műszaki hiba miatt nem üzemeltek.

"Éjszaka elhárították a hibát, így az automatákkal ismét váltható menetjegy" - írta ma hajnalban a Mávinform. Korábban arról számoltak be, hogy "a karbantartási rendszer műszaki hibája miatt nem üzemelnek a vasúti jegyautomaták. A hiba elhárításán dolgoznak a szakemberek" .

Azt javasolták, hogy online a MÁV applikáció és az Elvira menetrendi tervező segítségével, vagy a vonatok fedélzetén a jegyvizsgálónál, illetve a nyitva tartó pénztáraknál váltsa meg a menetjegyét.

Amennyiben a felszállási állomáson, megállóhelyen nincs nyitva pénztár, illetve nincs vagy nem üzemel automata, akkor a vonatok fedélzetén pótdíj nélkül megválthatók voltak a menetjegyek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek