Újabb magyar kormánytagot tüntetett ki Kirill pátriárka

A „Dicsőség és becsület” rendet kapta meg a volt KGB-ügynöktől.

Rövid időn belül a magyar kormány harmadik tagja, a KDNP-s egyházügyi államtitkár, Soltész Miklós kap magas egyházi kitüntetést, a „Dicsőség és becsület” rendet, mégpedig Kirill pátriárkától, aki az orosz ortodox egyház feje és egykori KGB-ügynök - írja a hvg.hu .

Soltész Miklós a Facebookon számolt be a kitüntetéséről: “Nagyon megtisztelő ő szentsége, Kirill ortodox pátriárka elismerése!” Mint fogalmazott, a kitüntetést nemcsak ő, hanem “minden magyar ember kapta, aki a békét támogatja!” .

Korábban a kitüntetést már megkapta tavaly ősszel Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, majd idén júniusban – 60. születésnapja alkalmából – Orbán Viktor kormányfő is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet