Újabb országot „nácítlanítának” az oroszok

Lengyelországra férne rá, szerintük.

Az orosz parlament alsóháza azt javasolja, vegyék fel Lengyelországot is a „nácitlanításra” szoruló országok listájára, írta az orosz állami hírügynökség, a RIA Novosztyi nyomán a Portfólió .

A lengyel vezetés Oroszországról, mint rákos daganatról szóló kijelentései arra ösztönzik Oroszországot, hogy elsőként állítsa a nácitlanítás sorába - mondta Oleg Morozov, a Duma ellenőrző bizottságának elnöke.

Korábban Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök a Telegraphnak azt írta, hogy szerinte az orosz világ rákos daganat, amely halálos fenyegetést jelent egész Európára, szerinte ki kell irtani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek