Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb parkolók épülnek Szombathelyen, aminek örülünk – viszont van, aminek nem

Fél évvel az önkormányzati választások előtt a városvezetés rájött, hogy valamit kezdeni kellene a valós problémákkal.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tegnap délután először a polgármester Facebook-oldalán, majd a Szombathely.hu-n és végül a megyei napilap online kiadásán is találkoztunk azzal, hogy a megyeszékelyen új parkolók épülnek.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A 45,5 millió forintos beruházás a Felsőőr út 8-10. számú tömbnél valósul meg, de valójában a Szent Flórián körút parkolási gondjait enyhítik.

Az egymástól kb. 100 méterre levő két helyszínen összesen 39 hely létesül, térkövezve, kivilágítva, ahogy illik.

Nagy Jácint

Tényleg örülünk neki, és a parkolóhelyenként 1,16 millió forint sem tűnik irreálisnak.

Szóval minden szép és jó.

Majdnem.

A történet apró (?) szépséghibája, hogy erről lapunknak nem szóltak, és a bejelentésről láthatóan csak a kormányközeli média értesülhetett.

Így ma reggel magunkban kimentünk a helyszínre, megnéztük, mi is történik. De nem tudtunk kérdezni a városvezetéstől. Például azt, hogy lesznek-e hasonló építkezések, hogy mit szólnak az autó nélküli lakók, hogy beáldoztak zöldterületeket, vagy hogy miért most, a választások előtt fél évvel ébrednek fel az illetékesek, hogy kellene kezdeni valamit a város közlekedésével.

Ez nem pártpolitika, csak a hatalom kontrollja, ha úgy tetszik: a józan ész.

Nagy Jácint

Értjük persze, hogy ez így kényelmes, lehozni és lehozatni a kézivezérelt agitprop anyagot, no de hát ez így – és talán ezt a Nyugat.hu ellendrukkerei is elismerik – nincs rendben.

Egy párt, egy cég, egy magánember azt hív meg a sajtótájékoztatójára, akit akar, de egy választott polgármester esetében – aki az egész várost képviseli – ez nagyon komoly kérdéseket vet fel. Olyan komolyakat, hogy jogi szakértő segítségét kérjük, hogy hogyan is van ez.

Tényleg nem nyafogni akarunk, de itt valami nagyon nincs rendben.

És most tényleg várjuk a kommenteket pro és kontra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés