Újabb városban, Kalocsán sem fogadják el a választás eredményét

A vasárnapi választások után újraszámolást kér a Kalocsán a Kalo Lokálpatrióta Egyesület színeiben indult Bagó Zoltán.

Bagó 2156 szavazatot kapott a polgármester-választáson, míg győztes fideszes ellenfele, Filvig Géza 23-mal többet, 2179-et.

"A mai napon fellebbezést nyújtottam be a szavazatszámláló bizottságok szavazóköri eredményt megállapító döntéseinek törvénysértő voltára hivatkozva. Elsődlegesen kértem a polgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazás megismétlésének elrendelését – írja a a jelölt Facebook-posztja nyomán a Magyar Hang.

"Másodlagosan kértem a szavazólapok érvényességének ismételt vizsgálatát és a szavazatok újraszámolását"– írta a Facebookon a Kalo Lokálpatrióta Egyesület színeiben indult Bagó Zoltán, aki a posztban felsorolta felsorolta a vélelmezett jogsértéseket".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek