Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Halálos újévi arisztokrata-szexparti Londonban

Megölték a biztonsági őrt a milliárdos luxusház bejáratánál.

Tragédiával végződött az az újévi szexparti, melyet sajtóhírek szerint egy excentrikus angol lord, Edward Davenport szervezett - írja a Sun .

Az esemény színhelye az arisztokrata 12,5 millió fontot (kb. 45 milliárd forint) érő londoni háza volt, ahol a szemtanúk az este folyamán lenge ruhás, sőt fehérneműs nőket és gazdagnak látszó férfiakat láttak jönni-menni.

Az arisztokrata a londoni Sohóban így ünnepelte a halloweent.
Instagram

Minden bizonnyal tematikus szexparti zajlott a falak mögött, ami annyira nem meglepő: az arisztokrata eddig is hírhedt volt fékeveszett életmódjáról, melyet nem is nagyon titkolt: néhány évvel korábban már szervezett hasonló erotikus estet: akkor a férfiak iskolaigazgatónak, a nők diáklányoknak öltöztek.

Hogy mi volt a mostani újévi esemény témája, azt nem lehet tudni, mindenesetre a résztvevők 2-3 ezer fontot (0,7– 1,1 millió forint) fizettek egy asztalfoglalásért.

Davenport swingerpartikat is szervezett
Alamy

A lordot ismerők szerint annak barátai, ismerősei jöttek el az újévi buliba, „arab hercegek, pénzemberek és hasonlók”.

A gondot az okozta, hogy az esemény híre kiszivárgott, és a bejáratnál nemkívánatos személyek jelentek meg.

Ezt a 45 milliárdos házat védte a biztonsági őr. Sok mindent láttak ezek a falak.
WNS

Őket próbálta távoltartani a Tudor Simionov, amikor egy kilenc főből álló társaság – vázahajigálás és ökölharc után - megkéselte.

Az gyilkossággal kapcsolatos felvételeket tegnap este tette közzé az angol rendőrség.

Nem sokkal a gyilkosság előtt

Ezen az látszik, hogy őr az utolsó leheletéig védte a bejáratot: őt most hősként ünnepli az angol sajtó.

Simionov és barátnője a londoni repülőn. A 33 éves kelet-európai férfi a jobb élet reményében érkezett Londonba
Nyugat.hu

A 33 éves román, hazájában ismert sportoló, egy jobb élet reményében érkezett menyasszonyával Londonba. A tragédia éjszakáján nem kellett volna dolgoznia, de egyik társa helyett bevállalta a műszakot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra