Újra kinyit a szombathelyi Ciao Amico pizzéria

Egy három hónapos, szövevényes sztori zárul le titkokkal, cselvetésekkel és újjászületéssel.

Még március elején írtuk, hogy bezárt Bezárt a szombathelyi Ciao Amico 2021. March 02. 08:30 a szombathelyi Ciao Amico pizzéria, s azt is, hogy a hírt a Facebookon jelentették be. Hogy a történet nem szimpla étterembezárás, az is mutatta, hogy már akkor jelezték többen, hogy a bezárással együtt rendőrautókat is láttak a helyszínen.

Úgyhogy utána jártunk.

Március 9-én írtuk, hogy sötét üzleti játszmák Sötét üzleti játszmák állhatnak a szombathelyi Ciao Amico bezárása mögött 2021. March 09. 14:04 állhatnak a szombathelyi Ciao Amico bezárása mögött. És azt is, hogy az étterem tulajdonosa segítséget kér és arról ír, hogy megfélemlítéssel kényszerítették okiratok aláírására.

Az étterem Facebook-oldalán több bejegyzés is megjelent arról, hogy nem a hatóságok záratták be a helyet, hanem – ahogy a posztban fogalmaztak – a tulajdonos egyik „üzlettársa” tett lakatot az ajtóra.

Ciao Amico Szombathely
Mészáros Zsolt

A bonyolult üzleti viszonyoknak tudtuk be a szövevényes történetet. A Ciao Amico pizzériát a Paradiso-Club 2006 Kft. üzemelteti, melynek tulajdonosa és ügyvezetője Varga Imre, Varga Zsolt Tibor (Mazsola) pedig kisebbségi tulajdonos. Ez a cég üzemelteti az éttermet, a helyet viszont egy másig cégtől, a CIAO-AMICO Kft.-től bérli.

Újabb csavar következett. Így hát kiderítettünk néhány részletet. 2019-ben írtunk arról az ismert szombathelyi vállalkozóról, aki gyógyszerre fogyasztott alkoholt, majd volán mögé ült és kisebb ámokfutást hajtott végre Szombathelyen. A balesetsorozat során szerencsére senki nem sérült meg, de jelentős anyagi kár keletkezett. Egy ízben pedig az sem sokon múlt, hogy egy gyalogos súlyosan megsérüljön.

Ennek a cégnek 50 százalékos tulajdonrésszel Mazsola szintén a tulajdonosa, a másik pedig egy bizonyos Simon Péter.

Az eddig csak „üzlettársként” emlegetett személy feltehetően vagy valamelyik cégből akarja kitenni Mazsolát, vagy az éttermet akarja kitenni a bérleményből. Erről szólhat a Facebook-bejegyzés azon része, mely az okirat aláírásának kikényszerítését taglalja.

Újabb csavar következett: lapunk kérdésére most a Szombathelyi Járásbíróság megerősítette , hogy a sofőr a Ciao Amicót működtető cég egyik tulajdonosa V. Zs. T. volt, akit a pénzbírság és a járművezetéstől való eltiltás mellett jogerősen 60 nap elzárásra ítélték. Információink szerint a tulajdonos éppen most tölti le büntetését, így kerülhetett lakat a Ciao Amico ajtajára.

Ciao Amico Szombathely
Mészáros Zsolt

Ám már akkor arról volt szó, hogy a tulajdonos hamarosan visszatér, és a dolgok egyenesbe jönnek. Ennek ma jött el az ideje. "Mazsola" Facebook oldalán jelentkezett a nyitás hírével:

„Sok idő után újra itt vagyok, teljes életnagyságban ,Mazsola. Mindent meg fogok tenni a gyógyulásom érdekében! Sajnos még kórházban ápolnak, de a személyzetem, a csapatom és a másik cég munkatársaival közösen összefogva szeretnénk sikerre vinni a Ciao Amico és Bellagio tudását, illetve lehetőségeit, hogy újra a legjobbak lehessünk Szombathelyen!...

...Minden törzsvendégünk, barátom pontosan értesülni fog, hogy milyen bűncselekmények történtek személyem, és a Ciao Amico épülete ellen! Ezért a legjobb döntés jelenleg egy stabil, megbízható, elegáns üzlettel társulva megpróbálni a lehető legnehezebbet, országos szinten is a legjobb pizzát és á la carte kiszállításban a saját szerénységem megtartásával, de a legjobbat szeretném és fogom is adni, ahogy eddigis adtam. Mivel szinte mindenki ismerősöm, barátom, a jogos hibát azonnal kijavítom és megoldom….

...Jövő héten nyitunk!

Minden erőmmel ezt vártam már, hogy nekiállhassak dolgozni, és kiszolgálhassam Szombathely polgárait, pizzával és melegkonyhával. Nagyon sok sikert kívánok az összes munkatársamnak, konkurenciának! Nehéz munka ez, tiszteletben tartjuk a rendeléseiteket, ti is segítsetek, hogy a legrövidebb úton kiérjenek az ételek hozzátok, A vírus miatt elmaradt nyereményekkel kapcsolatban, kérem jelentkezzenek az érintettek, most kárpótolni tudom!

Mazsola”

Nos, itt ér véget a mese. Vagy kezdődik egy új. Meglátjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely