Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Újra Moszkvába utazik Szijjártó Péter

Annak ellenére, hogy az EU kifejezetten kérte tőle, fagyassza be a kapcsolatot.

Már októberben újra találkozhat Szijjártó Péter Szegej Lavrov orosz külügyminiszterrel, ugyanis Moszkvába utazik október 11-én – írja az orosz állami hírügynökség nyomán a MaNcs .

A TASZSZ beszámolója szerint Szijjártó újra elmondta, hogy "a magyar kormány álláspontja szerint nincs szükség további Oroszország elleni uniós szankciós csomagra" , és reméli, "egyszer visszatérhetünk a civilizált kelet-nyugati együttműködéshez".

A hírügynökség szerint Szijjártó októberben Lavrovon kívül Alekszandr Novak miniszterelnök-helyettessel is találkozik, miután beszélgettek az energetikai kérdésekről.

Szijjártó Péter gyakorlatilag egyedüli európai politikusként tárgyal nagy rendszerességgel Lavrovval annak ellenére, hogy az EU kifejezetten kérte tőle, fagyassza be a kapcsolatot.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek