Újra tüntetnek a Kossuth téren

Márki-Zay Péter is felszólal.

Tüntetést szervezett a Demokráciát, Jogállamot, Kormányváltást elnevezésű civil csoportosulás a Kossuth térre ma estére. Az akcióra egyebek között azért volt szükség, hogy tiltakozzanak kormány szociálpolitikája ellen.

Az Index beszámolója szerint a tüntetés első felében szakértők mondanak beszédet, majd civil szervezetek képviselői, végül politikusok kapnak felszólalási lehetőséget, köztük Márki-Zay Péter.

A helyszínről azt jelentették, hogy olyan 150-200-an lehetnek a tüntetők, és egyszer csak megjelent a téren egy hatalmas felfújható patkány is.

Aláírásgyűjtést is szerveztek az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében, valamint az augusztus 20-i tűzijáték megtartása ellen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek