Újraélesztették a padon ülve talált férfit Szombathelyen

Egy kutyasétáltató hölgy figyelt fel a furcsa pózban ülő férfire a belvárosban. Kiderült, megállt a szíve. A mentők újraélesztették.
A Borostyánkő áruház melletti parkban figyelt fel egy kutyasétáltató nő egy hátrabillent fejű, nyitott szemű férfira az egyik padon. Az ijedt nő szólongatta a középkorú férfit, de az nem reagált semmire. Ekkor ért oda egy büki polgárőr, aki szintén látta hogy nagy a baj.
A férfi szívét sikerült újraindítani
Tánczos Mihály

Próbáltam hívni a mentőket, de nem működött a telefonom, ezért elrohantam segítségért. Ahogy kiértek azonnal megkezdték az újraélesztést. Szomorú, hogy a kutyás hölgy elmondása alapján többen is elmentek a férfi mellett, anélkül, hogy segítséget hívtak volna

- mondta Molnár Zoltán.
Háromnegyed órán át küzdöttek a mentők, de sikerült az újraélesztés
Tánczos Mihály
A mentők közel háromnegyed órán keresztül küzdöttek a férfi életéért, akinek információink szerint többször is elindult, majd megállt a szíve. A szakemberek defibrillátort is használtak. A patak partján sokan nézték az újraélesztést.
A mentők küzdelmének sok nézője akadt
Tánczos Mihály
A férfi állapotát végül sikerült stabilizálni. Válságos állapotban szállították a Markusovszky kórházba.
Molnár Zoltán büki polgárőr hívta a mentőket
Tánczos Mihály
A férfi állapotáról egyelőre nem kaptunk tájékoztatást.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló