Ukrajna szerint látszik, hogy a háború nem Oroszország tervei szerint alakul

Úgy látják, nem lesz népszerű a részleges mozgósítás.

Számítani lehetett arra, hogy Oroszországban mozgósítást fognak elrendelni, és ez az intézkedés azt mutatja: a háború nem Moszkva tervei szerint zajlik. Ezt Mihajlo Podoljak, az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója közölte.

A Reuters hírügynökségnek nyilatkozva Podoljak utalt arra, hogy a Vlagyimir Putyin orosz elnök által bejelentett részleges mozgósítás nagyon népszerűtlen lesz.

Hozzátette azt is, hogy Putyin szerinte igyekszik a Nyugatra hárítani a felelősséget az "indokolatlanul megindított" háború és Oroszország egyre romló gazdasági helyzete miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet