Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Ukrajnai menekülteket látogatott meg vasárnap Ben Stiller a lengyel határon

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) jószolgálati nagyköveteként találkozott velük.

Lengyelországba és Ukrajnába is ellátogatott Ben Stiller színész, mint a UNHCR jószolgálati nagykövete. A figyelmesebb járókelők ki is szúrhatták Lviv központjában Stillert, a színész az Instagram-oldalán azonban csak a lengyelországi látogatásáról tett közzé fotókat.

Ben Stiller
twitter

Egyik posztjában így fogalmazott: "Azoknak a millióknak, akik arra kényszerültek, hogy elmeneküljenek otthonról, több mint 90 százaléka nő és gyerek. Azért vagyok itt, hogy tanuljak, hogy megosszak történeteket, amelyek megmutatják, milyen hatással van az emberekre a háború, és hogy felerősítsem a szolidaritásra való felhívásokat. Mindenkinek joga van biztonságot keresni. Akárkinek, bárhol, bármikor."

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű