Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ungár: "Harangozó Bertalan úgy viselkedik, mint egy hisztériás óvodás"

Az LMP országgyűlési képviselője online sajtótájékoztatón összegezte a szombathelyi oltópontok ügyét, és kemény szavakkal illette Hende Csabát és a Vas megyei kormánymegbízottat.

Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő szerdán online sajtótájékoztatót tartott, melynek témája a szombathelyi önkormányzat által létesített oltópontok körüli botrány Mi folyik itt? Már az oltópontok is lehetnek ellenzékiek és kormánypártiak? March 13. 11:41 volt.

A képviselő emlékeztetett, hogy az önkormányzati oltópontok ügye mögött eleinte a Vas Megyei Kormányhivatal is ott állt, majd az utolsó pillanatban kihátrált belőle, azóta pedig egyetlen épkézláb magyarázatot sem kaptunk ennek okáról.

"Egyik napról a másikra úgy döntöttek, hogy a Nemény András által vezetett önkormányzat nem segíthet a szombathelyi háziorvosoknak. És mindezt úgy reagálta le Harangozó Bertalan (Vas megyei kormánymegbízott - szerk.), mint egy hisztériás óvodás, nem vette fel a telefont a város megválasztott polgármesterének" - fogalmazott Ungár.

A képviselő mindebből arra következtet, hogy szinte biztosan politikai döntés áll a háttérben, mégpedig Hende Csabának, Szombathely fideszes országgyűlési képviselőjének döntése.

"Ez a döntés arról szól, hogy a szombathelyi emberek egészségénél fontosabb az, hogy a Fidesz jó színben tűnjön fel, az ellenzék pedig rossz színben" - mondta Ungár Péter, aki azt is kifogásolja, hogy Hende Csaba a mai napig nem nyilatkozott az ügyben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Mi folyik itt? Már az oltópontok is lehetnek ellenzékiek és kormánypártiak?

Először a kormányhivatal is beleállt a szombathelyi oltóhelyek engedélyezésébe, de valószínű, jött egy telefon, hogy ezt azért mégse. Közben halmokban áll a vakcina és emberek halnak meg.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra