Ungár Péter is leadta az ajánlásokat, és közben kitette az óriásplakátjait

Szombathelyen kezd felpörögni az előválasztási kampány.

Ungár Péter egy Facebook-bejegyzésben arról ír, hogy szombaton 1200 ajánlást adott le a szombathelyi választási bizottságnak, ami a szükséges mennyiség háromszorosa.

„Köszönöm minden itt élőnek, csodás két hét volt, remek beszélgetésekkel és rengeteg támogatással.Ez persze csupán az első lépés, a valódi döntést szeptember 18. és 26. között hozhatják meg az ellenzéki szavazók az előválasztáson” – folytatódik a bejegyzés.

Mindez azt jelenti, hogy Vas megye 1. számú, szombathelyi választókerületében mind a három előválasztási jelölt (Czeglédy Csaba, Koczka Tibor és Ungár Péter) leadta a szükséges ajánlásokat és – hitelesítés után – részt vehetnek a szeptember 18-26. közötti előválasztáson. Amelyikük nyer, az lesz a kihívója a Fidesz jelöltjének (valószínűleg Hende Csabának).

Ungár Péter plakát
Ungár Péter plakátja vasárnap került ki a Markusovszky utcába. A város másik részeibe is jutott belőlük.
Mészáros D. Zsolt

Az előválasztási kampány amúgy felpörögni látszik. Az aláírásgyűjtés miatt az előválasztásokban résztvevő politikusokra már eleve több fény vetül, és szaporodnak a kapcsolódó események is.

A közelmúltban egyébkét vendégünk volt a három szombathelyi jelölt.

Ők egyébként ma este a Partizán élő vitasorozatának vendégei lesznek. (Erről majd később beszámolunk.)

Hogy még inkább kampányszaga legyen a kampánynak, Szombathely utcáin az elmúlt napokban feltűntek Ungár Péter óriásplakátjai.

„Az egyetlen ember, aki legyőzné Hende Csabát” – mondja a felirat, ami megfelel a korábban hangsúlyozott pozitív üzenetek kritériumnak, ugyanakkor van benne egy kis csavar, mert azt állítja, hogy a többi jelölt erre nem lenne képes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet