Eddig: 1 799 863 / 3 000 000 Ft, 94 támogató. Még4nap.
Légy része az igazságnak!

Ungár Péter nem kér elnézést azért, mert sok pénzt örökölt

De egy interjúban beszélt arról is, hogy Gyurcsány Ferencet és Orbán Viktort is kiemelkedő tehetségű és intellektuálisan felvértezett embernek tartja.

A Partizánnak adott interjút Ungár Péter, melyben Orbán Viktor adriai nyaralásával kezdődött a beszélgetés. Ugyanis, mint ahogy mi is beszámoltunk róla , Ungár Péter nővérének adriai nyaralójában pihent a miniszterelnök, amiről felvétel is készült.

Mint kiderült, ebben a villában már Ungár Péter is járt idén nyáron, de nem augusztusban, amikor Orbán Viktor. Azt ugyanakkor nem árulta el, hogy Orbán fizetett-e az ott tartózkodásért, és arra sem válaszolt, hogy más is volt-e Orbánnal, vagy hogy korrupciónak tartja-e az ügyet, mindenesetre az kiderült, hogy Orbán Schmidt Mária, Ungár édesanyja vendégeként nyaralt az abbáziai villában. Azt ugyanakkor többször megemlítette, hogy nem érti, hogy ő ebben az ügyben miért lett ennyire fontos, majd úgy fogalmazott, hogy ez egy "nettó rám húzott politikai ügy", amivel csak az LMP most induló EP-kampányának akarják elvenni az élét.

Azt is elmondta, hogy korábban már nyaralt együtt a balatonőszödi kormánynyaralóban Orbán Viktorral, így látta közelről, ezért nem is démonizálja. Úgy fogalmazott, hogy "a magyar ellenzékben én vagyok jelenleg az egyetlen ember, aki nem tartja őt egy mitikus lénynek, aki nem szenved az ő betegségében, nem érez fanatizmust iránta, ellene". Szerinte egyébként az, hogy hol nyaral a miniszterelnök, nem közügy.

Azt is hangsúlyozta, hogy nem tud olyan történni, hogy családjától elhatárolódjon, valamint megjegyezte, hogy nem fog azért elnézést kérni, hogy pénzt örökölt, és hogy kik a családtagjai.

Beszélt persze az ellenzékről is, elmondta, hogy intellektuális erőt csak a DK-ban lát, és hogy az ellenzék jelentős részét „túszul ejtette egy gyűlöletszekta” , valamint kitért a Momentumra is, melynek szerinte semmi gondolata, ezért van frusztráció bennük. Később hozzátette: az a baja a Párbeszédnek és a Momentumnak, hogy egyetértenek Gyurcsánnyal abban, hogy „nincsenek ügyek, csak Orbán Viktor van” . Az LMP ezzel szemben nem radikális ellenzéke, hanem higgadt ellenzéke a rendszernek, és nem akar több gyűlöletet, nem akarnak revansot venni a Fideszen.

Szavaiból kiderült, hogy az LMP tudja támogatni Karácsony Gergelyt, akinek “nincs alternatívája” az ellenzéki oldalon, de Budapesten sem, viszont haragszik a főpolgármester előválasztási visszalépése miatt. Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor kapcsán pedig megjegyezte, hogy mindketten kiemelkedő tehetségű és intellektuálisan felvértezett emberek.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet