Rendezvény volt a Puskás Arénában: Mészáros Lőrinc cége bulizott benne

De legalább rendeztek valamit a méregdrága stadionban.

Tavaly november 15-én avatták fel a Puskás Arénát a Magyarország-Uruguay válogatott futball mérkőzéssel, azóta a stadion csak azzal került be a tudósításokba, hogy éjjel-nappal üresen is kivilágítják. Három hónap után eseményt is rendeztek benne, Mészáros Lőrinc cége bulizott ott látványos külsőségekkel.

A Magyar Hang szerint Horváth Charlie élőben, az ausztrál AC/DC örök érvényű Thunderstruck című száma a lejátszóból dübörgött a stadionban, de néptáncosok, népzenészek is felléptek, a résztvevők karácsonyi sapkákban pózoltak.

Puskás Aréna avatója
MTI

A lap emlékeztet rá, hogy a cég szinte napra pontosan egy éve került Mészáros Lőrinc céghálójához. A felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. tavaly január 21-én jelentette be, hogy közvetlen irányítást szerez a Pannon Speed Pro Vagyonkezelő Zrt. felett, amely tulajdonosa  az állami, önkormányzati közbeszerzéseken nagyon sikeres ZÁÉV Építőipari Zrt.-nek. A Talentis Group Zrt. négytagú igazgatóságában egyébként Mészáros Lőrinc három gyereke ül.

A ZÁÉV Zrt. egyik legnagyobb beruházása egyébként éppen az új stadion felépítése volt, a megbízást a Magyar Építő Zrt.-vel konzorciumban nyerte el. A Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. korábbi közleménye szerint a nyertes ajánlata tartalmazta az építés költségét, három hónapig az üzemeltetést és a nyitórendezvény költségeit. Ez a Magyar Hang értelmezése szerint azt jelenti, hogy még jelenleg is az építtető konzorcium üzemelteti a nemzeti stadiont, amibe nyilván az is belefér, hogy szülinapi bulit tartanak benne maguknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra