Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Úton tántorgó ittas férfit ütött el a sofőr, mert ittas nő lépett a kocsija elé Egervölgyön

Az elütött férfi az elsődleges adatok alapján életveszélyesen megsérült.

Munkából tartott hazafelé egy középkorú férfi szerdán este. Az egervölgyi Kossuth Lajos utcában, a Művelődési Háznál a sofőr észrevett egy út szélén tartózkodó nőt. Elmondása alapján a jármű kb. 40 kilométer/órás sebességgel haladt, amikor a nő a kocsi elé lépett, vagy ugrott.

Az elsődleges adatok alapján súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett az elütött férfi
TM/Nyugat.hu

-Hirtelen azt hittem, hogy stoppolni akar. Félrehúztam a kormányt és azt figyeltem meglepetten, hogy mit akar ez a nő, amikor egy nagy csattanással  betört a szélvédőm. Nem tudtam, hogy mi történt. Amikor megálltam egy test zuhant az útra. Kiderült, hogy embert gázoltam – mondta csendesen az autó vezetője.

Az elé lépő nőt kikerülő sofőr autója elgázolta az út közepén álló férfit
TM/Nyugat.hu

-Az erősen ittas férfi a felezővonalnál tántorgott, matt fekete ruhában. Én őt egyáltalán nem láttam az ütközés előtt. A nő is ittas volt, megszondáztatták. Megkérdeztem tőle, hogy miért ugrott elém, azt mondta, hogy jelezni akarta, hogy a társa az úton van. Én meg pont ezért ütöttem el, mert rá figyeltem és félrehúztam a kormányt, hogy őt ne üssem el. Azt mondták, születésnapot ünnepeltek.A férfi eszméleténél volt a baleset után, lehetett vele beszélni. Nagyon sajnálom, ami történt.

A felezővonalnál állt sötét ruhában az ittas férfi
TM/Nyugat.hu

A mentők kórházba szállították az elütött gyalogost. Az elsődleges adatok alapján súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A sötét ruhás, ittas férfi az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült
TM/Nyugat.hu

Már javában zajlott a helyszíni szemle, amikor egy újabb tántorgó férfi bukkant fel a Kossuth Lajos utcában. Amikor a rendőrök megállították, alig bírt megállni a lábán. A részeg férfit a kijárási korlátozás megszegéséért megbírságolták, több hónapra elegendő alkohol árát kell befizetnie büntetésként.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra