Vas megyében latyakosak, hókásásak az utak

Szombathely környékén 3-5 centis hó esett az éjjel.

Vas megyében, valamint Fertőszentmiklós térségében váltakozva esik vagy szállingózik a hó, de intenzív havazást jeleztek Szombathely térségéből is - írja az utinform .

A gyorsforgalmi utakon és a főutakon vizes, latyakos szakaszokra kell számítani, a mellékutak viszont havasak, hókásásak, vagy a letaposott havasak.

Már erős a forgalom az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon a gödöllői és bagi szakaszon, valamint az M0-s autóúti csomóponttól befelé telítettek a sávok. Szintén sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól a városközpont felé, valamint a 11-es főúton Szentendrétől Budakalász felé.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Kistelek térségében, a 130-as és a 131-es km között ma napközben a védőkorlátot javítják. Így reggel 7 órától délután 4 óráig a külső sávot szakaszosan lezárják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás