Utánfutó borította fel az autót Vépnél

Kacsázni kezdett egy utánfutó Vép határában és eltalált egy szemből érkező Hyundait. A vétlen sofőr autója felborult.

Vép felé tartott Hyundai típusú személyautójával Bozzai irányából egy férfi, amikor a város előtt egy Ssangyong terepjáró jött vele szembe, egy utánfutóval.

Csak azt láttam, hogy az utánfutó kileng. Bíztam benne, hogy visszatér a saját sávjába, de sajnos eltalálta az autómat. Nem volt nagy az ütközés, de úgy talált el, hogy az én autóm felborult. Használtam az övemet és a légzsák is kinyílt

- mondta el a nyugat.hu-nak a vétlen sofőr.

Utánfutóval ütközözött és felborult a Hyundai Vép közelében
Utánfutóval ütközözött és felborult a Hyundai Vép közelében
nyugat.hu

Szerencsére a balesetben senki nem sérült meg. A Ssangyong vezetője elismerte, hogy ő a felelős a balesetért. A fát bérelt utánfutón szállította, a szerkezet nem borult fel, de az egyik kereke súlyosan megsérült. A Hyundai nagy valószínűséggel totálkáros lett. A két fél a helyszínen megbeszélte a továbbiakat, a közeljövőben együtt keresik fel a biztosítótársaságot, ezért rendőri intézkedést sem kértek, amire lehetőség van, ha nincs személyi sérülés. Ezzel egyébként gyorsítható a kifizetés, hiszen a biztosítónak nem kell megvárnia a rendőri vizsgálat eredményét. Ha a vétkes elismeri, hogy ő a hibás, akkor azzal heteket nyerhetnek a felek.

Pincetűz Szombathelyen

Pincetűzhöz riasztották a tűzoltókat szerdán este Szombathelyen, a Késmárk utcába. Egy családi ház pincéjében csapott fel a tűz. A tulajdonos a tűzoltók kiérkezéséig próbálta menteni, ami menthető, mindezt a sűrű, fojtó füstben. Ezért mentőt is kellett hívni, mivel az illető füstmérgezést szenvedett.

Füstmérgezést kapott a tulajdonos a pincetűzben
Füstmérgezést kapott a tulajdonos a pincetűzben
nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra