„Én imádkozom esténként a világbékéért”

Lassan egy hete tart a háborús helyzet Oroszország és Ukrajna között. Megkérdeztük az utca emberét, mit gondol minderről.

A rengeteg témába vágó cikk alatt hozzászólások sokaságát lehet olvasni. Így nyakunkba vettük a várost, hogy megnézzük, a számítógépek és telefonok mögé bújó embereken felül hogyan formál véleményt az orosz-ukrán helyzetről az utca embere.

A város főbb csomópontjain sétáltunk keresztül, járókelőket, hazafelé sietőket és várakozókat szólítottunk le, hogy a véleményükről kérdezzük őket.

És bár néhányan siettek tovább, vagy elmondták, hogy nem követik annyira az eseményeket, hogy válaszolni tudjanak, azért így is kaptunk elegendő visszajelzést a témában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video