Teljes a zenekar: A Síp, a Dob és a Cimbalom utca mellé jön a Gordonka utca is

És vajon hogyan hívják majd a szombathelyi városrészt?

Eddig fel sem tűnt, hogy Szombathelyen van Síp utca, Dob utca, Cimbalom utca. Pedig van, az egykori szabadidőközpont felett, a lakóparkban.

És, ha minden igaz, hamarosan lesz ott egy Gordonka utca is. A Homok és a Jégpince utcákat ugyanis összeköti egy magánút, ami a Síp utcával párhuzamos, attól keletre fekszik.

Tánczos Mihály

Ezt az utcát kell elnevezni, mivel építkezés zajlik, és az építtetőnek házszámra, pontos címre van szüksége, ami elég nehéz lesz utcanév nélkül.

A városi közgyűlés a jövő héten tárgyal róla, a javaslat szerint Gordonka utcának akarják átnevezni. Ha már a közelben van Síp, Dob és Cimbalom utca, ugye.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet