Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az utcára vonult a Nagy Lajos Gimnázium

Elhagyták a hagyományos tornatermi kliséket, rendhagyó módon emlékeztek meg október 23-ról.

Az ünnepi megemlékezés pénteken délben kezdődött, az ötödik óra közepén az iskolarádión keresztül. Ezután az osztályok levonultak az iskolaudvarra, ott transzparensekre írt 56-os követeléseket olvastak fel, majd rendezett sorokban az utcára vonultak.

Október 23-ra emlékeztek az NLG-sek
További képekért kattintson!
Mészáros Zsolt

Egészen az Ady téri Petőfi szoborig vonultak, ahol Szabó Róbert, a Weöres Sándor Színház színésze szavalta el a Nemzeti dalt, majd egy diák, Timár Emese előéneklésével, de közösen elénekelték a Bródy János örökké aktuális dalát, a Ha én rózsa volnék címűt.

Október 23-ra emlékeztek az NLG-sek
További képekért kattintson!
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra