Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három ökölcsapással válaszolt a sértésekre, meghalt a kötekedő férfi

Nem tűrte a sértegetést, ütésekkel vett eleget a kötekedő ittas férfin egy másik, szintén ittas középkorú férfi Veszprémben, egy sörözőben. A kötekedő férfi az egyik ütés után hanyatt esett és belehalt a sérülésébe. Halált okozó testi sértés miatt emeltek vádat a verekedővel szemben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Veszprém Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal 32 éves férfival szemben, aki 2019. áprilisában az egyik veszprémi sörözőben úgy ütötte meg Szóváltásból halállal végződő verekedés lett egy veszprémi szórakozóhelyen 2019. October 10. 14:44 az előzőleg vele kötekedő, szintén ittas sértettet, hogy az magatehetetlenül hanyatt esett, fejét a padlóba ütötte, és az így elszenvedett koponyasérülés miatt életét vesztette.

A vádirat szerint az elkövető már délelőtt elindult otthonról, majd napközben több szórakozóhelyen is megfordulva, szeszes italt fogyasztott. A férfi végül este tíz óra körül érkezett a sörözőbe, ahol tovább folytatta az italozást.
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság
A szintén ittas sértett tizenegy óra után érkezett, és a sörözőben fogyasztott további alkohol hatására viselkedése kötekedővé, tolakodóvá vált.
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság
A vádlott éjfél előtt mintegy negyedórával kiment a kocsma elé dohányozni, majd néhány perc múlva a sértett is az utcára ment, ahol az elkövetőt a külsejére vonatkozó, sértő megjegyzésekkel illette. A férfi erre nem reagált, visszament az épületbe, és a pultnál leült.
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság
Röviddel ezután a sértett is visszatért, szóba elegyedett a pultnál helyet foglaló vendégekkel, majd ismét sértő megjegyzéseket tett a vádlottra. Az elkövető nem válaszolt, azonban a sértett egy újabb, durva megjegyzését követően előbb ülő helyzetből, majd felállva két ízben is arcon ütötte a férfit, aki megtántorodott, és védekezésül maga is a vádlott felé ütött.
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság
Az elkövető ekkor a sértettet ököllel szájon ütötte, aki az ütés következtében magatehetetlenül hanyatt esett, fejét a padlóba ütötte és elveszítette az eszméletét. A vádlott mindezzel nem törődve távozott, és taxival egy másik szórakozóhelyre ment.
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság
A sörözőből a sértett részére mentőt hívtak, azonban a férfi az elszenvedett koponyasérülése miatt, az orvosi ellátás ellenére a helyszínen elhunyt.
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság
Az ügyészség a vádiratában börtönbüntetés kiszabására tett indítványt az elkövetővel szemben, akinek az esetet megelőző kábítószer-fogyasztása miatt is kell felelnie a Veszprémi Törvényszék előtt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés