Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Úton álló Suzukiba hajtott egy Skoda Gencsapátinál

Ketten megsérültek.
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szombaton délelőtt Gencsapáti közelében, az Alkotmány utcában.
Úton álló Suzukiba hajtott egy Skoda Gencsapátinál
TM/Nyugat.hu
Egy idős házaspár tartott a kiskertjébe kerti munkát végezni és az autót vezető férfi balra kanyarodás előtt megállt a szemből érkezők miatt. A mögötte érkező Skodát vezető asszony ezt nem vette észre és a nyomok alapján fékezés nélkül belehajtott a Suzukiba.
A Skoda bal eleje ütközött a Suzuki jobb hátuljával
TM/Nyugat.hu
A roncsolódás azt mutatja, hogy a Skoda vezetője az utolsó pillanatban jobbra, a szántóföld felé kormányozta az autóját, így a Skoda bal eleje ütközött a Suzuki jobb hátuljával. Az álló autó ettől megpördült és előre lódult. A pördüléstől a csomagtartóból a hátsó ablakon keresztül kirepült egy zsák krumpli és az úttestre zuhant.
A pördüléstől a csomagtartóból a hátsó ablakon keresztül kirepült egy zsák krumpli
TM/Nyugat.hu
A balesetben az okozó és a Suzuki utasa sérült meg, az elsődleges adatok alapján mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. Őket a mentők kórházba szállították.
b_01a
TM/Nyugat.hu
A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom, nem alakult ki torlódás. Az úttestről lehajtó Skoda két egykori fa tönkje felett is átsodródott.
b_12a
TM/Nyugat.hu

A balesetet a Skoda vezetőjének figyelmetlensége okozta. A sofőr azon a szakaszon feltehetőleg nem számított kanyarodó, megálló autóra, de ez semmit nem csökkent a felelősségén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra