Ütötte, verte és asztalt is dobott a saját anyjára egy Vas megyei férfi

Sárváron áll majd a bíróság elé.

A Sárvári Járási Ügyészség testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek – az életmódja és káros szokásai miatt – megromlott a kapcsolata az édesanyjával. A vádlott a veszekedéseik során, éveken keresztül rendszeresen szidalmazta és megütötte szülőjét. Előfordult, hogy a férfi egy kisasztalt dobott a sértett lábára, megrúgta vagy ököllel arcon ütötte. A bántalmazások következtében a nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket is elszenvedett. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek