Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Üzenj te is szeretteidnek fénypostával karácsonykor Szombathelyen!

Üzenőfalat működtet az ünnepek alatt az AGORA.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyakunkon a karácsony és még a járvány is az életünk része, így idén teljesen más hangulatban fognak telni az ünnepek. Az AGORA most egy új kezdeményezéssel próbál színt vinni ebbe a nehéz időszakba. Ez a Fényposta, melynek segítségével bárki küldhet támogató vagy karácsonyi üzenetet szeretteinek, ismerőseinek.

2021. január 1-ig a szombathelyiek ünnepi és bíztató üzenetei jelennek majd meg az AGORA-Savaria Filmszínház LED-falán, illetve a Fő téren, AGORA-Savaria Filmszínháznál és a Domus Üzletközpontnál lévő digitális Citylight hirdetőkön.

AGORA

Mint írják, most különösen fontos az együvé tartozás érzése, hiszen szeretteink egy részével csak távolságot tartva vagy az online térben találkozhatunk a járványhelyzet miatt.

Küldje el Ön is inspiráló üzenetét rokonainak, szeretteinek, embertársainak maximum 160 karakterben az info@agora-savaria.hu e-mail címre, és az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ közzéteszi köztéri felületein!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra