V. Németh Zsolt lett a magyar életmódot védő miniszterelnöki biztos

A vasi 3. választókörzet képviselője volt már államtitkár és miniszteri biztos is.

V. Németh Zsolt Fidesz-képviselőt, volt államtitkárt négy évre nevezték ki a magyar életmódot és nemzeti értékeinket védő miniszterelnöki biztosnak - írja a Magyar Közlöny.

V. Németh Zsolt Orbán Viktorral
Forrás: Facebook / V. Németh Zsolt

Feladatait így írják le: „javaslatokat dolgoz ki a határokon átnyúló nemzetegyesítés céljából a magyar értékek, hagyományok, szokások bemutatására; a keresztény kultúra és az azon alapuló hagyományok, szokások megőrzését, azok a ma embere számára is elérhető és megélhető közelségbe hozását célzó hosszú távú stratégiai programokat dolgoz ki; a magyar identitás és ezen belül kifejezetten a magyar életmód védelmét és megerősítését célzó koncepciót alkot; a magyar népszokások átmentését szolgáló intézkedésekre tesz javaslatot oly módon, hogy az új forma magában hordozza az ősi gyökereket is” .

A miniszterelnöki biztos juttatásait a miniszterelnök szabadon állapítja meg.

V. Németh Zsolt 1998 óta folyamatosan Vas megye déli részének országgyűlési képviselője, 2006-ig az MDF, attól kezdve a Fidesz színeiben.

2010-től 2014-ig a vidékfejlesztési minisztérium, 2014-től 2018-ig a földművelésügyi minisztérium államtitkára volt. 2018-tól pedig miniszteri biztosként foglalkozott a „kiemelkedő nemzeti értékekkel” .

Aki pedig kíváncsi arra, hogy a magyar életmódot védő V. Németh Zsolt hogyan nagybőgőzik a Kármentő együttes tagjaként, itt megnézheti:
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet