Vádat emeltek a sárvári sörözőben jelenet rendező féltékeny férj ellen

Felrúgott egy széket majd megütötte a feleségét.

A Sárvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy férfival szemben – közölte lapunkkal a   Vas Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a férfi 2023 decemberében, egy sárvári sörözőben féltékenységből szidalmazta az ott pultosként dolgozó feleségét, dühében felrúgott egy széket, majd a nőt is megütötte.

„A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban, így a vendéglátóhelyen tartózkodókban megbotránkozást, riadalmat keltsen” - olvasható a közleményben.  

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló