Vaddisznó a Szombathelyi vízparton

Kicsi és aranyos, de az anyukája nem az, bár ő nincs a képen.

„Semmi extra, csak egy vaddisznó a Csótó mellett. Egyedül volt, már nem csíkos, de pici. Nagyon jól lopakodik, csak a kutyám szúrta ki. Megugatta, a tó irányába futott. Ha megjelenne az anyja, akkor vigyázzatok” - találtuk a Facebookon a szombathelyi Csónakázótóra utalva, a szerkesztőségben viszont esküszünk rá, hogy ez a Perint partján van, az új pihenőrésznél, a Kalandváros mögött.

Ez az egyik. A másik dilemma, hogy korán kelő, így álmos és ezért nyűgös szerkesztőnk szerint a vízparti veszedelem inkább emlékeztet egy szoláriumból szabadult tengerimalacra. De nem ő volt ott, ne higgyenek neki. A kép készítője volt ott, s abban igaza van, ha ez a barna jószág vaddisznó, akkor a kedves mamája sincs messze, az pedig tényleg nem tréfadolog.

Vaddisznó a szombathelyi vízparton
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű