Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eltilthatják a vezetéstől a nőt, aki tanulóautóba hajtott Szombathelyen

A tanulóautó zöld jelzésnél hajtott be a kereszteződésbe, amikor a vezetőoldali ajtónál belehajtott a jármű oldalába egy Peugeot. Vádat emeltek a szabálytalan sofőr ellen.

A Szombathelyi Járási Ügyészség közúti baleset okozása miatt emelt vádat az ellen nő ellen, aki a piros jelzés ellenére hajtott be az egyik útkereszteződésbe 2020. augusztusában Szombathelyen.

TM/Nyugat.hu

A vádirat szerint a vádlott egy tanuló vezető által irányított autóval ütközött össze, ami a Szelestey utcából a forgalomirányító lámpa zöld jelzésére hajtott be a Vörösmarty utcába.

TM/Nyugat.hu

A tanuló autóban ülő oktató sérült meg súlyosan a balesetben.

A Szombathelyi Járási Ügyészség pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Ittas sofőr autója döntött jelzőtáblát – vádemelés

A Szombathelyi Járási Ügyészség továbbá ittas vezetés vétsége miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki közepes fokban ittasan vezetett 2020. szeptemberében egy Szombathely közeli településen.

A vádirat szerint a vádlott ittassága miatt letért az útpadkára, ahol kidöntötte a „Lakott terület vége” jelzőtáblát, majd az árokba hajtott és villanyoszlopnak ütközve állt meg.

A Szombathelyi Járási Ügyészség pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra