Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vádemelési javaslat az ittas ukrán kamionsofőrrel szemben

Csepregen okozott balesetet, elhajtott a helyszínről.

A 24 tonnás jármű Csepregen áthajtott egy 16 tonnás súlykorlátozással ellátott hídon, majd érintőlegesen ütközött egy jelzőtáblával. Ezután kidöntött egy lámpaoszlopot, majd elhajtott a helyszínről.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság mai közleménye alapján egy ukrán állampolgárságú férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel anyagi káros közlekedési baleset okozott 2021. február 13-án, Csepregen, a Széchenyi téren, majd elhajtott a helyszínről. A rendőrök a 32 éves járművezetőt Vasasszonyfán igazoltatták, ahol a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították.

Oszlopot döntött Csepregen az ittas ukrán kamionsofőr, majd elhajtott a helyszínről
TM/Nyugat.hu

Az ukrán sofőrrel szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A szükséges eljárási cselekményeket a Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra